Referenser

Här kan ni ta del av våra referenser/samarbetspartners.

 

Jenny & Fredrik i Skanör

MK Bygg är i särklass det bästa hantverksföretag vi anlitat. Med en stor kunskap om och kompetens inom såväl byggteknik, WS, och inredningslösningar överträffade resultatet våra förväntningar. Vi har anlitat MK Bygg löpande under våra tio år i huset för både större och mindre projekt. När vi för 2 år sedan beslutade oss för att bygga ut huset var val av leverantör enkel. MK Bygg gjorde jobbet med stöd av underleverantörer och vi fick vårt drömhus! MK Bygg är en pålitlig, personlig och professionell partner med öga för detaljer och noggrannhet, något vi värderat högt genom åren. Vi har rekommenderat MK Bygg till alla vi känner!

Sami Niemi

"Vi har använt MKBygg i flera olika arbeten i och runt huset. Tex putsning av husets fasad, renovering av tvättstuga, trädäck, mur, staket, _ Vi är mycket nöjda. Arbeten blir utförda effektivt, i tid och inom budget. Marek är noggrann och levererar bra kvalitet.

Mikael Moritz

Marek, Förslag på text enligt följande. Moritz AB har under 2014-2015 anlitat Mareks byggnadsfirma vid flera tillfällen och det har varit fråga om renovering, målning etc. av bostadshus. Min erfarenhet är att arbetet skötts på ett utmärkt sätt samtidigt som arbetena blivit utförda inom den tid som avtalats. En allmän erfarenhet av byggbranschen är att hantverkare från tid till annan är svåra att få tag på samtidigt som dom har en ovana att plötsligt "försvínna" mitt under pågående projekt! Marek har alltid gått att nå via telefon och hans manskap har aldrig "försvunnit" vid mina pågående projekt! Marek och hans byggnadsfirma kan således rekommenderas.